Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.

ÚJÍTSD FEL OTTHONODAT!

ÚJÍTSD FEL OTTHONODAT:

50% állami támogatással és további VENEZIA 10% kedvezménnyel

„Az otthonfelújítási támogatásról szóló rendelet értelmében az ötven százalékos állai támogatás igényelhető fürdőhelyiség, illetve WC létesítésére, szaniterek beépítésére vagy cseréjére is” – tette közzé cikkében többek között a Veol, a Veszprém Megyei Hírportál. A lehetőség természetesen országosan nyitva áll minden, legalább egy gyermeket nevelő vagy váró pár, illetve család előtt.

Ebben pedig, mi, a Venezia Fürdőszoba és Lakberendezési áruház csapata is hozzájárul: az 50% mellé további akár 10%-os kedvezményt adunk, méghozzá prémium, luxus minőségű termékekre is! 


Ha Ön és családja is élni kíván segítségünkkel és így a kivételesen magas kedvezménnyel, akkor olvasson tovább a részletekért!

 

Fotó: Panaria

Felmérések szerint az egyik legnépszerűbb felújítási célunk a fürdőszoba. Ezt pedig most egészen 2022 év végéig újjávarázsolhatjuk, amennyiben összegyűjtjük és benyújtjuk a Magyar Államkincstár felé az anyagköltséget, illetve a munkadíjat érintő számlákat (50-50% arányban támogat az Állam), illetve a vállalkozói szerződést, melyet a kivitelezővel kötöttünk. 

Részletekről itt olvashatsz!

Mit tudunk megvásárolni, igénybe venni ezzel a kedvezménnyel?  Nagyon sok minden elszámolható: a burkolatok, csempék, járólapok mellett a segédanyagok, a szaniterek, mint a mosdó, a WC, de természetesen a kád, a zuhanykabinzuhanytálcazuhanypanelek, a fürdőszobai radiátor, a csövek, csatlakozók, csaptelepek, bojler, vízmelegítő, sőt még a fürdőszobabútorok is. Ezeket a számlán érdemes részletezni pontosan, a munkadíj esetében pedig elszámolható a fuvar, anyagszállítás, sőt az építésen túl a bontás munkálatai is!

Fotó: Panaria

A szakemberek javaslata szerint, érdemes a választásnál az időtállóságra, a minőségre törekedni, hiszen hosszú távon ez lesz a kifizetődőbb, pláne egy többgyermekes család esetén. 

Nem érdemes tehát az élelmiszerüzletek, a nagyobb általános termékeket forgalmazó áruházláncok polcairól választani zuhany szettet, fürdőszobabútort – ezeket a terméket fontos, hogy szaküzletben, hozzáértő értékesítők segítségével vásároljuk meg, ha biztosra szeretnénk menni, és hosszútávon tervezünk otthonunkban. Minőség, időtállóság, esztétika – a burkolatoknál külön érdemes erre odafigyelni

A burkolatoknál is érdemes a minőséget, az időtállóságot szem előtt tartani. Nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, de a legjobbra, a magas minőségű prémium termékekre is kaphatunk időnként szuper kedvezményeket - erről is érdemes kikérni a hozzáértő szakemberek tanácsát, véleményét. 

Fotó: Casalgrande

Az olasz Panaria termékcsalád stílusban, megjelenését illetően is minden igényünket, elvárásunkat kielégíti. 

Divatos, trendi megjelenését, kortárs, anyaghatású felületeit – mint a beton, a kő, vagy a fa gyönyörű textúrái – a tervezők, lakberendezők mellett az igényes építkezők és felújítók is nagyon kedvelik. A termékek felületeik mellett méreteiket, sőt vastagságukat tekintve is igen változatosak: normál, vékony és extra vékony lapokat, sőt antibakteriális felületeket is kínálnak az igényes vásárlók, felhasználók számára.

Ha gyerekek, idős rokonok, vagy allergiás, gombás betegségben szenvedő családtagok is élnek velünk, akkor az ő életüket és mindennapjaikat is megkönnyíthetjük, ha – a rendszeres napi szintű takarítás, higiénia biztosítása mellett - már eleve antibakteriális felületű termékeket választunk. 

Szerencsére ma már ebből sincs hiány, és nem csak a csaptelepek, szaniterek, de a hidegburkolatok között is találhatunk már ilyen speciális anyagból készült, antibakteriális felületeket. 

Fotó: Panaria

Az olasz Panaria gyártó Context, Prime Stone névre hallgató családok is épp ilyenek: ráadásul tökéletesen alkalmazkodik minden térbe, beleillik bármely helyiségbe – nem csak a fürdőszoba tereit díszíti és védi!

Az új kőhatású kollekció, teljes pontossággal értelmezi a pala természetes varázsát és stilisztikai vonzerejét. A 6 mm vastag, 5 féle természetes, gyönyörű árnyalatban és három, látványosan elegáns nagy méretben (60x120, 120x120, 120x278 cm) kapható lapok szépsége önmagáért beszél, praktikussága pedig minden kétséget maga mögött hagyva, csúszásmentes, antibakteriális felületét a speciális, egyedülálló anyagösszetételnek és technológiának köszönheti.

Az egyedülálló, olasz prémium termékekkel nem csak időtálló, de hosszútávon szép, szerethető, esztétikus fürdőszoba élményt varázsolhatunk otthonunkba, mely a nem csak a tisztálkodáshoz, de a pihenéshez, feltöltődéshez is tökéletes helyet, teret nyújthat. 

Fotó: Panaria

Ehhez ajánljuk szintén egy nagyszerű gyártó, a Casalgrande termékeit, melyek szintén a kortárs belsőépítészeti remekművek sokoldalúságával kápráztatnak el bennünket. 

Az egyedülálló, olasz prémium termékekkel nem csak időtálló, de hosszútávon szép, szerethető, esztétikus fürdőszoba élményt varázsolhatunk otthonunkba, mely a nem csak a tisztálkodáshoz, de a pihenéshez, feltöltődéshez is tökéletes helyet, teret nyújthat. 

Szuper, hogy ezeket a burkolatokat sem csupán a fürdőszoba vagy a konyha, hanem az előtér, a nappali, vagy egy szép, látványos modern kandalló burkolataként is alkalmazhatjuk, így máris bőven összejöhet az a mennyiség a tervezés, a vásárlás során, melyre már még jobb, még magasabb kedvezményeket tudunk majd igénybe venni…

Fotó: A Venezia Áruház bemutatóterének 100. inspirációs boxa
/Casalgrande óriás lapok/

És a legtöbbeket érdeklő kérdés: Hogyan vehetem igénybe a kedvezményeket, és mennyit pontosan?

Még egyszer felhívnánk a figyelmed arra, hogy az Állam fele-fele arányban támogatja az anyagköltséget és a munkadíjat!
Ez nincsen befolyással a mi kedvezményünkre.

Az 50%-os állami támogatást a fentebbi leírt módon, a megfelelő számlák igazolásával tudja igénybe venni, emellé pedig mi, a Venezia Áruház is hozzájárulunk további 10%-al az állami támogatásból. 
A 10%-os Venezia kedvezmény egymillió forint összköltségtől vehető igénybe maximum 300 000 Ft összegű kedvezményig.

Nézzünk egy számszerűsített példát erre: 

3.000.000 Ft-os állami támogatásnál a Venezia 10%-ot ad Önnek pluszban. Vagyis, ha összesen 6.000.000 Ft-ért vásárolunk a Venezia Áruház kínálatából, akkor a hatból az állam hárommilliót visszaad, mi pedig 300.000 Ft-ot elengedünk - így a vásárló család, azaz, az Ön költsége összesen: 2.700.000 Ft lesz (végszámlán 5.700.000 Ft fog szerepelni). 

Egymillió forint összköltség alatt is ugyan úgy él a kedvezmény, csak itt tíz helyett 5%-ot adunk! Például: 800.000 forintos összköltségnél 5% további kedvezményt adunk a támogatásból. Ebben az esetben is az állami támogatás 50%, azaz 400.000 Ft lesz, a Venezia pedig 20.000 Ft-ot elenged nekünk még ebből az árból, így 480.000 Ft-ot kell fizetnie (végszámlán 980.000 Ft fog szerepelni).

Érdemes tehát megtekinteni a prémium márkás, gyönyörű termékeket, és átgondolni a fenti lehetőséget – már csak azért is, mert ezt a kedvezményt kizárólag személyesen tudjuk megadni!
Ezen kedvezmény nem vonható össze más kedvezményünkkel, akcióinkkal, kifutó termékeinkkel.
Érvényes: 2021.08.31.

Érdemes megnézni, és akár az egész házat alapul véve gondolkodni benne. Ha pedig többször is ellátogat hozzánk, akkor folyamatosan új ötletekkel, inspirációkkal gazdagodhat. 

Kellemesen elbeszélgetve hozzáértő munkatársunkkal, fedezhet fel izgalmas burkolat kombinációkat, melyhez társíthat kedvére az Önnek tetsző fürdőszobabútorok, csaptelepek, kádak, zuhanykabinok, LED-es tükrök közül kedvére!

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig: 9:00-18:00,
Szombat: 09:00-15:00

Telefonszám: +36 1 388-99-35

 

A cikkben szereplő fotók a gyártók hivatalos fotói, valamint a Venezia Fürdőszoba és Enteriőr Áruházbemutatótermében készült fényképek, melyek cégünk tulajdonát képviselik. Ha tetszett a cikk, és a képek, látogass meg Bennünket élőben is: Budapesten, a XV. kerület Városkapu u. 8. szám alatt várunk szeretettel, a stílusos fürdőszobák divatházában!