Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.

Nyuszkó & Maczkó

 

Nyuszkó & Maczkó

Egy furcsa és komikus pár hétköznapjait
mutatja be a sorozat, Nyuszkó és Maczkó
ismerős élethelyzeteken keresztül
szembesülnek alapvető kérdésekkel:

Van élet a lakáson kívül?
Lehet élni anélkül az ember nélkül,
aki az agyamra megy naponta százszor?

Vihar a biliben, alkudozás a konyhában,
féltékenykedés és kimaradozó sex.
Egy valaha volt nagy szerelem hanyatlása,
felemelkedése és...

★ Lejátszási listán a többi epizódot is megtekintheted!

Nyerd meg az új IDAP PRO M1 128GB-t!

A Feromix Kft. által szervezett nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei:

1., A Szervező és a Lebonyolító:

Szervező és lebonyolító egyben: Feromix Kft. (a továbbiakban Szervező), amelynek székhelye: 1152 Budapest, Városkapu utca 8.).

2., A játék szabályzat a Szervező által kezelt Facebook oldalán, illetve Youtube csatornáján futó Nyuszkó & Maczkó sorozat nyereményjátékára vonatkozik (továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel:

3., A játék menete:

✔️ Kövesd a Venezia Áruház Facebook oldalát.

✔️ Iratkozz fel a Venezia Áruház Youtube csatornájára.

✔️ Youtube-on minden részhez szólj hozzá, hogy mi a véleményed az adott epizódról. Nyuszkó & Maczkó lejátszási lista

✔️ Végül nincs más dolgod mint várni 2022.02.25-i sorsolásra.
Ha tetszik a sorozat ne habozz és oszd meg ismerőseiddel is!

4., A játékban való részvétel feltételei:

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó (továbbiakban: Játékos) az adott játékra történő kéréseknek a játék időtartama alatt eleget tegyen.

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

A Játékban a 18. életévüket betöltött cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, vagy törvényes képviselője (pl.: szülő, gyám), akik magyar állampolgárok vagy bejelentett magyarországi lakcímmel rendelkeznek.

Egy játékos csak egy alkalommal vehet részt a játékban, és egy nyeremény átvételére jogosult.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, továbbá a Lebonyolító vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az egyéb, a lebonyolításban közvetlenül részt vevő személyek és azok hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (így többek között: Internet kapcsolat díja, számítógép és szoftverek megvásárlása, működtetése), az esetleges utazási költség a nyeremény átvételekor valamint felel az általa megadott adatok valódiságáért és helyességéért.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse.

Szervező jogosult bármely Játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely Játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a saját Facebook oldalán, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

A jelen szabályzatban nem rendezett kérdések tekintetében a Játék felhasználói felületén elhelyezett utasításokat, információkat és interakciós lehetőségeket kell irányadónak tekinteni.

A Játékban történő részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező és Lebonyolító mindennemű felelősséget elhárít, így többek között a kommentelés során megadott adatok hiányosságáért / hibájáért ill. valódiságáért Szervező és Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező és Lebonyolító nem vállalnak semmilyen felelősséget, és minden kártérítési igényt kizárnak a Játékban való részvétellel összefüggésben felmerült esetleges károkkal kapcsolatban. A Szervező és Lebonyolító nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.

5. A játék időtartama: 2021.12.17. - 2022.02.25. 14:00-ig.

6. Nyertesek száma: 1 fő.

7. Főnyeremény: 1db új, bontatlan 330.000 Ft értékű: Apple IPAD PRO M1 11" 128GB tablet.

8. Sorsolás: A nyertest a kitöltött kérdőívek közül sorsoljuk ki élő adásban a Venezia Áruházban, melyet a Venezia hivatalos facebook oldalán közvetítünk.

9. Eredményhirdetés: 2022.02.25. 15:00.

10. Nyeremény átvétele:Személyesen lehet átvenni a nyereményt a Venezia Áruházban amiről akár videó vagy képi felvétel készülhet melyhez nevedet is adnod kell hozzá.
*Vírus helyzetre való tekintettel: amennyiben a sorsolás időpontjában, korlátozás, vagy vészhelyzet van, abban az esetben postai úton juttatjuk el a nyereményt!*

11. Nyertes értesítése: Youtube-on küldünk egy üzenetet a nyertesnek, és Facebook-ról is vissza kell jeleznie, hogy lássuk időben követte e az oldalunkat. A nyertes akár emailben, facebookon, telefonon is jelentkezhet, ebben az esetben igazolnia kell, hogy övé a nyertes youtube hozzászólás és facebook profiljával a sorsolás előtt követte be az oldalunkat. Visszajelzésre 3 munkanapja van, amennyiben nem jelentkezik a megadott elérhetőségeken, abban az esetben újra sorsolunk. Továbbá a nyertesnek személyesen kell átvennie a nyereményét, amennyiben ezt megtagadja, abban az esetben szintén újra sorsolunk.

12. Adatkezelés és adatvédelem: Adataidat nem adjuk ki harmadik félnek, és nem tesszük nyilvánossá válaszaidat.

Ez a nyereményjáték független a Facebooktól, Google-től, a Facebook és a Google a promóciót semmilyen formában nem támogatja.

 ÁRUHÁZUNK ELÉRHETŐSÉGE

1152 Budapest Városkapu utca 8

Az M3-as pesti kivezető szakaszánál,
18 percre a belvárostól.

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig: 9:00-18:00,
Szombat: 09:00-15:00

Telefonszám: +36 1 388-99-35