Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.

A környezettudatos fürdőszoba

A KÖRNYEZETTUDATOS FÜRDŐSZOBA

Az alábbi bejegyzésben bemutatott termékek közös tulajdonsága a környezettudatos kialakítás.
Minden általunk forgalmazott vécétartályba gazdaságos öblítési rendszer kerül beépítésre, vagyis a nyomólapon vagy a tartály tetején egy két részből álló öblítő gomb található. A kisebb gomb kevesebb vizet enged a csészébe, így a víznek legalább a fele megtakarítható.

Legújabb kivitelű, nagyméretű, impozáns fürdőszobatükreink LED világítással készülnek, amelyek energiafelhasználása töredéke a hagyományos izzókénak.

 

Több egykaros, keverős csaptelepünk volt már korábban is elérhető úgynevezett „EKO-betéttel”, amelyben a takarékos üzemmódot használva, az 50%-os állásban egy retesz megállítja a nyitókart, így a mindennapi használathoz elegendő vizet enged át a csaptelep, de a kart egyszerűen tovább billentve a vízmennyiség növelhető, ha ez mégis kevésnek bizonyul. Legújabb fejlesztésünk a dinamikus, állandó vízáramlású perlátor, amelyben egy rugalmas O-gyűrű a víznyomás növekedésének megfelelően csökkenti az átfolyási keresztmetszetet, így a víz mennyisége az adott határnál nem nő tovább. Ez a megoldás a Questo, a Goccia, a Di Piú és a Pulsar csaptelepben érhető el. A Pulsar további előnye, hogy az elektromos csaptelepekhez hasonlóan egy ki-bekapcsoló gomb segítségével lehet nyitni és zárni, de elektromos áram használata nélkül.

Törülközőszárító radiátorainkhoz termosztátos, szabályozható fűtőpatronokat ajánlunk, de kínálatunkban megtalálható a heti szinten programozható radiátor is, gyorsfűtés funkcióval.